Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Data i hora oficials: 10:32 | 24/07/2024

La música en directe torna a ser protagonista amb el cicle de concerts Viu la Veu

La primera de les actuacions previstes a la terrassa de l’Escola Municipal de Música Pau Casals serà el 2 de juny a càrrec de la banda Parellop

dimecres 10 maig 2023

Al llarg d’aquest pròxim mes de juny i en la primera setmana de juliol podem gaudir novament del programa Viu la Veu, el cicle de concerts gratuïts amb el teló de fons de les vistes de Montserrat al vespre que ofereix el seu emplaçament a la terrassa de l’Escola Municipal de Música Pau Casals. Les actuacions, programades a partir de les 21 h, s’iniciaran aquest pròxim 2 de juny amb Parellop, el grup que amb la seva barreja de pop i rock va aconseguir ser finalista del Sona 9 l'any 2015 i  que va guanyar el primer premi del festival de cançó de l'any 2015.

El segon dels concerts ens portarà el 9 de juny la primera proposta local a través de la veu de la Xènia Peña. La vilacavallenca presentarà el seu projecte Next to Hit, la banda de versions en la qual s’envolta de músics experimentats. La setmana següent serà el torn per al grup Otra Historia que ens aproparà una música arrelada amb el pop-rock espanyol dels anys 90 i de principis dels 2000.

El 30 de juny serà el torn novament per a una veu vilacavallenca, la de la Georgina Peroy al capdavant d’Enrockats, una formació amb una important presència de músics locals que oferiran versions de rock i soul de temes de cantants femenines Chrissy Hynde, Amy Winehouse, Tina Turner, Patty Smith o Luz Casal, intercalats amb clàssics de bandes masculines.

El punt final del cicle arribarà el 6 de juliol amb l’Helena Camps, estudiant de Jazz i Música Moderna des dels 6 anys, ha actuat en alguns dels escenaris i festivals més prestigiosos, com La Pedrera, el 48è Festival Internacional de Jazz, el Jazztast a Arbeca o el Jazz a la Boca de Barcelona, i que debuta en solitari amb un primer disc, “Viu” (Segell Microscopi, 2023).