Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Data i hora oficials: 06:36 | 25/07/2024

La nova porta d’emergencia als baixos la biblioteca municipal reforça la seguretat de l’equipament

divendres 16 gener 2015

L'Ajuntament de Viladecavalls ha finalitzat  els treballs  de millora de la seguretat de la Biblioteca Pere Calders a la plaça de la Masia de Can Turu, amb una actuació que ha permès adaptar l’equipament a la normativa d’accessibilitat i seguretat.

L’actuació ha consistit en l’adequació de la sortida d’emergència que hi ha als baixos de l’edifici mitjançant la instal·lació d’una nova porta d’emergència, la  implementació de noves mesures de seguretat i protecció contra incendis, així com la dotació de noves làmpades de senyalització.

El consistori ha destinat una partida total de 6407,56€ euros.

Coneixedor del dèficit de seguretat que presentava l’equipament, l’Equip de Govern ha donat resposta a un problema existent des de fa anys, i a un dels objectius que es va fixar per aquesta legislatura. 

Segons Alcaldessa de Viladecavalls, Cesca Berenguer, únicament no es tractava de complir amb la normativa vigent, sinó que a partir d’ara es podran ampliar els serveis als ciutadans d’aquest equipament i fer ús d’aquestes instal·lacions amb total garanties de seguretat.