Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Data i hora oficials: 12:28 | 25/07/2024

La Piscina Municipal a punt per a l'inici de temporada

Durant els mesos previs a l'inici de la temporada d'estiu, l'Ajuntament treballa per millorar les instal·lacions i els serveis de la piscina municipal, tot realitzant un seguit d’actuacions en l'equipament:

dilluns 13 juny 2016

Entre les actuacions més rellevants cal destacar els arranjaments de paleteria,  la substitució del tendal de la piscina per una nova estructura de ràfia i la instal·lació d’una  nova tanca de fusta que s’ha col·locat per delimitar la zona de pic-nic, aconseguint d’aquesta manera una millor distribució dels espais. 

Aquestes tasques es sumen a les actuacions de manteniment de maquinària, repintat de vestidors i espais exteriors i els treballs realitzats sobre el terra de les platges que es van dur a terme a finals del passat mes de maig. 

Inauguració de la piscina municipal

Tanmateix us recordem que dissabte 18 de juny s'inaugura la temporada d'estiu a la Piscina Municipal amb  una nova jornada de portes obertes amb entrada gratuïta. La piscina romandrà oberta fins al 4 de setembre, de dilluns a diumenge en horari d’ 11 del matí fins a les 8 del vespre.

 

Més informació aquí