Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Data i hora oficials: 12:48 | 22/07/2024

La piscina municipal es prepara per començar la temporada d'estiu 2018

La piscina municipal obrirà les seves portes el pròxim 23 de juny per començar la temporada de bany 2018 que s'allargarà fins al 2 de setembre. Els i les banyistes podran gaudir d'unes instal·lacions segures, còmodes i amb noves millores, com ara el nou paviment de la zona de platja.

divendres 01 juny 2018

Els veïns i veïnes de Viladecavalls tindran a la seva disposició diversos tipus de descomptes, abonaments i bonificacions, pensades per facilitar l'ús de la piscina municipal al nombre més gran de persones. Les taules de preus per accessos puntuals, abonaments i descomptes es podran consultar en el web municipal i a les mateixes instal·lacions de la piscina, situada a la Zona esportiva Municipal de Can Trias. 


Reunió informativa del curs de natació 

El pròxim dimecres 6 de juny, a les 18.30h, tindrà lloc la reunió informativa del curs de natació d'enguany, a la sala polivalent dels baixos de la biblioteca. En aquesta trobada es donaran tots els detalls a les famílies que vulguin inscriure els seus fills i filles. El curs de natació s'adreça a nens i nenes de 4 a 14 anys i consta de 5 sessions a la setmana, de 45 minuts, dirigides per un monitor amb una formació específica. El curs té un cost de 69,45 euros i s'iniciarà el proper 25 de juny.