Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Data i hora oficials: 22:46 | 17/07/2024

La plaça de la Masia de Can Turu, escenari de la 1ª Festa de la Música a Viladecavalls

Viladecavalls va celebrar aquest dimarts 21 de juny a la tarda el Dia Internacional de la Música amb un acte a la plaça de la Masia de Can Turu, en el qual es va convidar a totes aquelles persones que ho desitgessin a participar.

dijous 23 juny 2016

En aquesta primera Festa de la Música, l'Escola Municipal de Música Pau Casals va ser l'encarregada de dinamitzar aquesta jornada participativa i va contagiar a la ciutadania la passió per la música i la necessitat de compartir-la. La festa va començar amb els solos de veu dels alumnes de l’EMMPC i va continuar amb presència a dalt de l’escenari del grup d’havaneres Vent de Mestral, un duo de flauta travessera i el grup indie Sopa Dolls.

El nostre, ha estat un poble amb una forta tradició musical i avui dia encara es manté la passió per la música amb nous artistes i professionals d'èxit. L’Ajuntament de Viladecavalls vol expressar el seu agraïment a tots els que han fet possible amb la seva participació la 1a edició del Dia Internacional de la Música a Viladecavalls.