Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Data i hora oficials: 05:24 | 25/07/2024

La plaça de l'Església passa a ser d'ús públic amb l'acord de cessió signat amb el Bisbat de Terrassa

L'alcaldessa de Viladecavalls, Cesca Berenguer, i el rector de la parròquia de Sant Martí de Sorbet, Mn. Joan Lázaro Padrós, en representació del Bisbat de Terrassa, han signat un conveni on s'acorda la servitud d'ús públic de la plaça de l'Església, annexa a la parròquia de Sant Martí de Sorbet, avui dilluns 12 de desembre en la Sala de Plens de l’ajuntament.

dilluns 12 desembre 2022

El conveni arriba després de les negociacions entre el bisbat i l’ajuntament, en què s’ha treballat amb bona sintonia per formalitzar un acord entre les dues parts que sigui, sobretot, positiu per a la ciutadania. Cesca Berenguer ha manifestat la seva satisfacció, reforçant les seves conviccions de què “parlant la gent s’entén”.

Així, l'ajuntament podrà executar obres d'adequació d'aquest espai les quals es preveu iniciar-les a principis de l’any 2023. Entre els treballs es pavimentarà amb els mateixos materials que el nou paviment del carrer Major i Sant Martí per donar continuïtat visual a la zona. D'igual manera, se substituiran els escocells que permetin el creixement dels arbres presents sense malmetre el terra i es faran treballs de reparació en el banc lateral, la part baixa de la mitgera i els murets que separen la plaça de la via pública.