Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Data i hora oficials: 17:59 | 25/07/2024

La Policia Local de Viladecavalls ensenya seguretat viària als alumnes de les escoles

La Policia Local de Viladecavalls inicia aquest mes de març un seguit d’activitats emmarcades dins el programa d’activitats de seguretat viària per a les escoles de primària del municipi, que cada any s’organitzen amb l'objectiu d’aprofundir aquests tipus de coneixements a l'alumnat.

dijous 03 març 2016

Ahir dimecres 2 de març els estudiants de tercer de primària de l’escola Rosella han tingut l’oportunitat de presenciar, a l’Auditori de l’EMMPC, una actuació teatral duta a terme per un grup d’estudiants d’arts escèniques de l’IES Viladecavalls, la qual ha servit per aprofundir amb consciència de les normes de trànsit, els senyals bàsics de circulació, les actituds i els comportaments dels usuaris de la via pública, siguin conductors o vianants.

Aquestes activitats es planifiquen conjuntament amb la direcció dels centres escolars i el proper que es portarà a terme serà el 16 de març al Centre Cívic Paco Cano amb els alumnes de l’escola Roc Blanc.

Des de l’Ajuntament es vol incidir en la importància de fomentar i inculcar des de ben petits els comportaments responsables i hàbits adequats en educació viària