Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Data i hora oficials: 13:18 | 22/07/2024

La Policia Local detén dos atracadors a La Planassa

La Policia Local de Viladecavalls va detenir el passat 24 de març, dues persones per intent de robatori amb força en una casa del municipi.

dijous 31 març 2016

Els fets van passar dijous passat quan un veí va alertar els agents de la policia de l’actitud sospitosa d’uns individus a la zona de La Planassa. Quan els agents de la Policia Local van arribar al lloc dels fets van poder localitzar dues persones que sortien corrents de l'interior d'un habitatge saltant la tanca perimetral.

Tot i les indicacions dels agents de policia, els individus van pujar a un  vehicle  amb el qual van intentar fugir a gran velocitat, abandonant-lo al carrer Monistrol. Seguidament es contactà amb els Mossos d'Esquadra a Terrassa per informar dels fets i organitzar un dispositiu de recerca per la zona. També es procedeix al trasllat del vehicle confiscat a l’ABP Terrassa per ser inspeccionat per la policia científica.

La mateixa tarda, la policia local va localitzar un dels assaltants de l’habitatge i copilot del cotxe confiscat i posteriorment va ser requerida per a la identificació d’una altra persona que coincidia amb la descripció del conductor del vehicle. Tots dos individus van ser detinguts per presumpte delicte de robatori amb força a l'interior de domicili habitat.

Segons fonts policials, els dos arrestats pertanyen a un grup organitzat molt actiu i se’ls ha relacionat amb dos robatoris més a domicilis  de Sant Joan de Vilatorrada i Navarcles.

Actualment Policia Local de Viladecavalls realitza controls policials estàtics a les entrades i sortides de les urbanitzacions per millorar la seguretat. Tanmateix es recomana a la població que comprovi que tots els tancaments de la casa estiguin en bon estat.

L’Operatiu desplegat per la Policia Local ha comptat amb la important col·laboració de dos veïns del municipi, motiu pel qual des de l’Ajuntament es vol agrair la cooperació d’aquestes dues persones i alhora continuar demanant la implicació de tota ciutadania.

Policia Local de Viladecavalls: Telèfon 937 330 707 / 610 267 439