Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Data i hora oficials: 14:00 | 24/07/2024

La Policia Local i Protecció Civil de Viladecavalls ensenyen educació viària amb un circuit d'habilitat i conducció en bicicleta

Aquesta setmana les dues escoles municipals han realitzat una jornada d’educació viària a càrrec de la Policia Local i els voluntaris de Protecció Civil de Viladecavalls.

dimecres 13 maig 2015

L’activitat, organitzada des de les Regidories d’Ensenyament i Seguretat Ciutadana de l’Ajuntament de Viladecavalls, té com a objectius incrementar el grau de conscienciació i responsabilitat viària entre els infants del municipi.

Per a la realització d’aquesta activitat, s’ha dissenyat un circuit d'habilitat i conducció adreçat als alumnes de primària,  on la bicicleta com a mitjà de transport real, ecològic, sostenible i saludable ha estat la protagonista.

El circuit es va instal·lar dilluns a la plaça de La Masia de  Can Turu i dimarts es va realitzar l’activitat a l’escola Roc Blanc.

Des del Consistori es considera molt important l'educació viària des de ben petits, per la qual cosa des de l'Ajuntament de Viladecavalls es seguirà apostant per la continuïtat d’un programa d’activitats de seguretat vial de qualitat per a les escoles del municipi.