Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Data i hora oficials: 12:58 | 22/07/2024

La Policia Local i Protecció Civil de Viladecavalls fomenten l'educació viària amb un circuit d'habilitat i conducció en bicicleta

dimecres 18 juny 2014

Aquesta setmana finalitzen les activitats d’Educació Viària que s’imparteixen a les dues escoles municipals i que organitzen les Regidories d’Ensenyament i Seguretat Ciutadana de l’Ajuntament de Viladecavalls a través de la Policia Local i els voluntaris de Protecció Civil de Viladecavalls.

 
Per a la realització d’aquesta darrera activitat, s’ha dissenyat un circuit d'habilitat i conducció adreçat als alumnes de primària,  on la bicicleta com a mitjà de transport real, ecològic, sostenible i saludable ha estat la protagonista.
 
El circuit es va instal·lar dimarts a la plaça de La Masia de  Can Turu i el proper dijous es repetirà l’activitat a l’escola Roc Blanc dins les seves instal•lacions.
 
Des del Consistori es considera important l'educació viària des de ben petits, tant com vianants com ciclistes, per la qual cosa des de l'Ajuntament de Viladecavalls continuarem apostant per la continuïtat d’aquestes classes que s'imparteixen al llarg del curs escolar a tots els alumnes del municipi.