Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Data i hora oficials: 05:17 | 24/07/2024

La segona concentració de cotxes clàssics va portar més de 100 vehicles a Viladecavalls

La segona concentració de cotxes clàssics, organitzada pel Club Motor Viladecavalls i amb col·laboració de l'Ajuntament i les associacions de veïns de Sant Miquel de Guanteres i Viladecavalls centre, va omplir el carrer de Baix i la plaça de la Font de Can Turu ahir diumenge 12 de novembre amb un centenar de vehicles històrics.

dilluns 13 novembre 2017

Els més de 300 assistents de la concentració van poder gaudir d'un ampli ventall de vehicles, exposats des de les 9.30 del matí de diumenge, com ara els clàssics Mini Cooper, el Porsche Carrera o l'emblemàtic Pontiac "Knight Rider" de la mítica seria de TV "El cotxe fantàstic".

Cotxe fantàstic de la famosa sèrie de TV

La concentració va finalitzar amb una botifarrada per a tots els inscrits deixant enrere una jornada que va fer aflorar sentiments de nostàlgia i records. Des de l'Ajuntament traslladem el nostre agraïment al Club Motor Viladecavalls i a les associacions de veïns de Sant Miquel de Guanteres i Viladecavalls Centre per haver portat un any més aquestes joies automobilístiques al nostre municipi.