Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Data i hora oficials: 16:06 | 14/07/2024

La targeta de serveis, requisit indispensable per accedir a la Deixalleria Municipal

A partir del mes de juny, les persones que vulguin accedir a la Deixalleria Municipal per dipositar els residus que no poden abocar-se en els contenidors de recollida selectiva hauran de presentar la seva targeta de serveis per accedir a l'equipament.

dimecres 02 maig 2018

L'Ajuntament de Viladecavalls va implantar el passat mes de setembre un nou sistema d'accés a la Deixalleria Municipal en el qual és necessari que la persona que vol dipositar residus a la deixalleria accedeixi presentant prèviament la seva targeta de serveis.

La  targeta de serveis d'accés a la deixalleria es pot sol·licitar presencialment a l'oficina de registre de l'Ajuntament situada al carrer Antoni Soler i Hospital 7-9 baixos o telemàticament a través del tràmit online del web municipal. També es pot demanar informació del tràmit a l'Oficina d'Atenció Ciutadana del Centre Cívic Paco Cano en cas que la persona sol·licitant no es pugui desplaçar a l'oficina de registre.

Durant els mesos de març i abril, s'ha permès accedir a la deixalleria a les persones que no disposaven encara de la targeta ni del justificant de sol·licitant, amb el perjudici de no poder registrar els residus dipositats i la conseqüent no computació de cara a sol·licitar la bonificació de reducció de la taxa d'escombraries per ús de la deixalleria. Aquesta possibilitat d'accés sense targeta o justificant i la no computació en la reducció de la taxa d'escombraries dels residus dipositats sense registre s'allargarà fins a l'1 de juny. A partir de l'1 de juny, l'accés a la Deixalleria Municipal només es podrà realitzar amb la targeta de serveis.

 

Podeu trobar tota la informació del tràmit de sol·licitud de la targeta de serveis en el següent enllaç.