Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Data i hora oficials: 16:26 | 12/07/2024

La temporada de bany a la piscina municipal adaptada a la COVID-19 finalitza amb normalitat

La piscina municipal, situada a Can Trias, va obrir les seves portes durant la temporada d'estiu 2021 des del 19 de juny fins el 5 de setembre, en horari d'11.00 a 20.00 hores, de manera ininterrompuda.

dijous 23 setembre 2021

Les piscines van estar operatives durant tota la temporada, sense incidències en el seu funcionament, en les quals els mesos amb més afluència de persones va ser durant tot el mes de juliol i la primera setmana d'agost. Enguany es van lliurar un total de 398 abonaments (225 setmanals, 85 quinzenals, 27 mensuals i 61 de temporada) i sumant els accessos puntuals, un miler de persones van fer ús d’aquest equipament municipal. 

Durant la temporada es van seguir les mesures COVID-19 pertinents, com ara el control d’accés, reforç de la neteja i desinfecció de les instal·lacions, així com el manteniment dels vasos de les piscines. 

La piscina municipal va acollir, un any més, el curset de natació i va acollir activitats de diverses entitats i associacions, com ara associacions de persones amb diversitat funcional, entitats esportives, campus i casals d'estiu. 

Des de l’Ajuntament de Viladecavalls es continuarà treballant perquè la ciutadania disposi d’una piscina municipal de qualitat, segura i sostenible.