Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Data i hora oficials: 21:19 | 16/07/2024

La UD Can Trias presenta els seus equips per a la temporada 2022-2023

L'entitat esportiva vilacavallenca, UD Can Trias, va presentar els equips que defensaran els seus colors en la temporada 2022-2023 en un acte obert a tothom, el passat divendres 25 de novembre de 2022, al camp de futbol de Can Trias.

dilluns 05 desembre 2022

La presentació va comptar amb un desplegament meravellós de música, llums i colors sense precedents davant la junta directiva, els staffs tècnics i acabant per tots els equips del club, amb tots els seus jugadors i jugadores, on també s’hi va convidar a tot el consistori que va estar representat per membres de l’equip de govern. 

L’alcaldessa de Viladecavalls, Cesca Berenguer, va felicitar l’entitat i va agrair que s’hagi escollit el 25N, dia internacional per l’eradicació de la violència envers les dones, com a data de l’acte. 

Des de l'Ajuntament de Viladecavalls volem felicitar a la Unión Deportiva Can Trias per l'organització d'aquest espectacular acte i l'animem a continuar amb aquest esperit esportiu ple de valors i dedicació en el món del futbol. Enhorabona! 

En el següent enllaç trobareu el vídeo de la presentació: Presentació UD Can Trias 2022-23