Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Data i hora oficials: 08:37 | 16/07/2024

La V Fira Artesanal de Santa Llúcia acollirà les activitats ajornades de Sant Martí

La Fira Artesanal de Santa Llúcia 2017 de Viladecavalls tindrà lloc els pròxims 16 i 17 de desembre i conviurà amb les activitats de la Festa de Sant Martí que van ser ajornades a causa dels fets polítics ocorreguts a l'octubre.

dimecres 29 novembre 2017

El carrer Antoni Soler i Hospital s'omplirà, com cada any, de paradetes on els visitants podran gaudir d'una àmplia oferta de productes nadalencs artesanals, com ara escenografia i figures pessebrístiques, objectes de decoració o la tradicional ponsètia, més coneguda com a flor de Nadal.

El públic de la fira nadalenca d'enguany es trobarà també amb múltiples activitats relacionades amb el món rural situades en diversos carrers del nucli urbà, com són la V Fira gastronòmica de Sant Martí amb productes de proximitat, l'aperitiu de la Gent Gran, la gimcana Jo sóc de Poble, la degustació del porc a la flama, actuacions musicals i balls entre altres. Aquestes activitats s'emmarcaven en la Festa de Sant Martí, ajornada arran dels esdeveniments polítics viscuts a Catalunya.

A més, aquelles persones que vulguin col·laborar amb La Marató de TV3, enfocada en aquesta edició a les malalties infeccioses, podran aportar el seu gra de sorra amb l'adquisició dels tiquets de la degustació del porc a la flama que es podran adquirir en el Punt d'Informació.

Podeu consultar tota la programació d'activitats en el següent enllaç.