Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Data i hora oficials: 10:19 | 24/07/2024

La Zona Esportiva Municipal del nucli urbà renova el sistema de producció d'aigua calenta

La Zona Esportiva Municipal del nucli urbà de Viladecavalls compta des de passat 10 d'octubre amb un nou sistema de producció d'aigua calenta integral, eficient i monitorat.

dilluns 15 octubre 2018

La Zona Esportiva Municipal del nucli urbà ha renovat la maquinària que produeix aigua calenta a tota la instal·lació, aquest mes d'octubre, per oferir un millor servei a les persones usuàries, més confort i seguint un pla d'eficiència energètica.

Els treballs van començar el passat 24 de setembre amb les modificacions hidràuliques necessàries i van continuar amb el planejament de les modificacions elèctriques, la instal·lació del nou quadre de control i la posada en marxa del sistema automàtic.

Demà dimarts 16 d'octubre, es durà a terme una sessió formativa pels treballadors municipals que gestionen el centre esportiu per explicar el funcionament del nou quadre de control, des del qual es pot monitorar tot el sistema de producció d'aigua calenta de l'equipament.

Des de l'Ajuntament de Viladecavalls continuarem treballant per millorar els serveis i les instal·lacions dels equipaments municipals per guanyar en confort, estalvi econòmic i energètic.