Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Data i hora oficials: 21:47 | 21/07/2024

L'Ajuntament agraeix a ADF, policía, Protecció Civil i tots els voluntaris les tasques realitzades davant la nevada del 4 de febrer

Després de la nevada que va patir ahir el municipi, el Consistori vol agrair la col•laboració de Policia Local, Bombers, Protecció Civil, ADF i membres de la corporació, els quals van permetre aplicar el Pla d'actuació municipal

dijous 05 febrer 2015

En el transcurs de la jornada, efectius de la brigada municipal, agents de la Policia Local i altres voluntaris, es van mobilitzar i coordinar les tasques, amb l’objectiu d’ajudar a retirar la neu acumulada a la via pública de tots els barris de Viladecavalls, garantir els accessos al municipi i la circulació urbana, així com vetllar per la seguretat ciutadana  i la protecció de les persones. També es van produir diversos desplaçaments per tal d’ajudar a persones que s'havien quedat atrapades per la neu.

Alhora, des de l’Ajuntament es va emetre un comunicat per demanar la col·laboració dels veïns a fi de retirar la neu de les voreres, i es va mantenir informada la població puntualment de les actuacions que es van dur a terme durant el dia d’ahir. També es van facilitar consells i mesures de seguretat als ciutadans.

Afortunadament  no s'ha hagut de lamentar incidents de gravetat, i la normalitat ja ha tornat al municipi. Així mateix, l'Ajuntament vol estendre l’agraïment a aquells veïns que van contribuir a facilitar la mobilitat de vianants i vehicles.