Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Data i hora oficials: 21:54 | 25/07/2024

L'Ajuntament convoca nous plans d'ocupació amb 5 llocs de treball

L’Ajuntament de Viladecavalls ha iniciat el procés de selecció per cobrir 3 llocs de feina, a temps complet i fins a finals del mes de juny de 2017, destinats a donar suport a diferents serveis municipals. Les persones que resultin seleccionades treballaran durant aquests mesos a l'Ajuntament, a través del "Programa complementari de foment de l'ocupació i de suport a la integració social".

divendres 07 octubre 2016

Pel que fa a l'àmbit de brigada, es seleccionaran 2 oficials de 2a especialitat paleta, mentre que per als Serveis Socials de l'Ajuntament, s'oferta una plaça d'agent cívic integrador social.

A més de pertànyer a algun dels col·lectius que detallen les bases, caldrà que les persones aspirants estiguin inscrites al Servei d'Ocupació de Catalunya (SOC) com a demandants d'ocupació i que no estiguin cotitzant a cap règim de la Seguretat Social, podent estar inscrits també al Servei Local d’Ocupació de l'Ajuntament.

Programa complementari serveis socials bàsics

L’Ajuntament, obre també la convocatòria de selecció de 2 treballadors: 1 auxiliar administratiu/va i 1 treballador/a social, per desenvolupar diverses tasques de suport a l’Àrea de Serveis Socials, en atenció ciutadana d’una banda i intervenció en nuclis familiars en situació de risc, d’altra. Podeu accedir a tota la informació relacionada amb aquest procés de selecció al següent enllaç

Els interessats a prendre part en aquestes convocatòries hauran de presentar les seves sol·licituds a les oficines de l'OAC.