Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Data i hora oficials: 16:27 | 17/07/2024

L'Ajuntament de Viladecavalls actualitza les normatives internes d'actuació davant el risc de coronavirus COVID-19

L'Ajuntament de Viladecavalls està coordinant des de fa setmanes els seus protocols d'actuació per fer front a l'epidèmia de coronavirus amb les comunicacions que està emetent el Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya.

dimecres 11 març 2020

En aquest sentit, l'alcaldessa de Viladecavalls, Cesca Berenguer, va donar indicacions de preparar els protocols d'actuació i els recursos materials i humans que garanteixen al màxim la seguretat de la ciutadania i dels treballadors municipals.

Les accions dutes a terme fins ara han estat d'informar la ciutadania dels consells i recomanacions que ha anat publicant la Generalitat de Catalunya a través del Departament de Salut, així com les autoritats competents de l'Estat. En l'àmbit intern, la corporació ha avaluat els riscos laborals pels treballadors i treballadores de l'Ajuntament i s'ha reunit amb el comitè d'empresa per tal de consensuar les mesures preventives que es poden activar en funció dels  llocs de treball i les tasques que es realitzen.

Avui dimecres 11 de març, s'ha reunit l'equip de Govern, en sessió extraordinària, i tècnics municipals per continuar amb el seguiment d'aquest episodi de risc sanitari i la coordinació de les àrees i serveis municipals amb l'objectiu de donar una resposta àgil, proporcionada i resolutiva en cas de ser necessari. En aquesta reunió s'han contemplat les activitats programades al municipi i s'han valorat l'opció d'anular activitats de pública concurrència. En aquesta línia, l'Ajuntament ha decidit suspendre un seguit d'actes, com ara la Gala de l'Esport i la sortida de Gent Gran programades per finals de mes i s'estan valorant altres activitats en funció de les instruccions que es vagin rebent de les autoritats competents, les quals seran degudament informades.

L'Ajuntament de Viladecavalls continuarà difonent en els seus mitjans de comunicació i sistemes d'avisos municipals tot aquell contingut contrastat, rigorós i útil per a la ciutadania i fa una crida a la tranquil·litat i a seguir els protocols que marquin el Govern de la Generalitat i de l'Estat.