Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Data i hora oficials: 21:21 | 16/07/2024

L'Ajuntament de Viladecavalls acull un Servei d'Orientació Jurídica (SOJ)

dimecres 14 gener 2015

L’Ajuntament de Viladecavalls iniciarà el pròxim 22 de gener un Servei d’Orientació Jurídica (SOJ) adreçat a usuaris dels Serveis Socials del municipi per tal de proporcionar-los un primer consell orientador, relatiu a aspectes jurídics i la resolució de conflictes.

Les ciutadanes i ciutadans seran atesos, prèvia derivació dels serveis socials, a les dependències municipals de l’Ajuntament a l’edifici de l'OAC per un professional adscrit a l’Il·lustre Col·legi d’Advocats de Barcelona. A partir d’aquesta data, l’horari d’atenció serà el segon i darrer dijous  de cada mes, en horari de 16.00 a 18.00h.

Es donarà resposta prioritàriament aquells temes que tenen a veure amb els drets i deures derivats del compliment de les obligacions contractuals, subministraments a l’habitatge, relacions arrendatàries i les derivades de la compra o l’atorgament d’hipoteques d’habitatges, així com del dret de família.

El SOJ forma part del Programa de Mesures d’acompanyament als serveis socials municipals davant els efectes de la crisi econòmica que la Diputació de Barcelona posa a l’abast dels ajuntaments.

Amb la signatura d’aquest conveni de col·laboració, el Consistori dona resposta a les demandes de les persones inscrites a serveis socials en matèria d’orientació jurídica, derivant-les a un personal especialitzat, així com la necessitat d’apropar aquest servei als ciutadans mitjançant la creació d’aquest punt de servei d’orientació jurídica a Viladecavalls.

Per a més informació, les persones interessades poden adreçar-se a Serveis Socials de l’Ajuntament en horari d’atenció al públic.