Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Data i hora oficials: 12:48 | 25/07/2024

L'Ajuntament de Viladecavalls contracta una empresa especialitzada per realitzar el procés de desinfecció de la Residència d'avis

L'Ajuntament ha sol·licitat el servei en reiterades ocasions al Departament de Salut i s'han valorat les diverses opcions, però davant la situació de col·lapse s'ha decidit tirar endavant amb la proposta de contractació directa per ajudar en aquests moments tan complexos que s'estan vivint en les Residències de tot el país.

dimarts 07 abril 2020

Davant les greus dificultats que suposa gestionar l’estat d’alarma generada pel contagi de la Covid-19 en el que ens trobem actualment, l’Ajuntament de Viladecavalls vetlla cada dia per resoldre de la millor manera possible els problemes que sorgeixen des de cadascuna de les àrees del consistori, així com, amb especial atenció en els sectors considerats més vulnerables.

Per aquet motiu, s’està treballant contínuament i fent seguiment diari de l’estat de la Residència de persones grans del nostre municipi.

Les darreres consultes al responsable de la Residència confirmen que tot i la dificultat per poder accedir a estocs de material sanitari actualment disposen d’existències.

Per una banda, l’Ajuntament està pendent de rebre material sanitari encarregat com: bates, mascaretes, peücs, busos i gorres per lliurar a tothom que ho necessiti.

Per altra banda, la brigada de neteja de Viladecavalls s’encarrega dels treballs de desinfecció exterior de la Residència, encara que a nivell interior, l’Ajuntament ha tingut l’inconvenient de no disposar de competència d’actuació i per aquest motiu s’ha treballat per valorar mesures pròpies d’intervenció i tirar endavant fent contractació directa a una empresa especialitzada.

Personalment l’alcaldessa, Cesca Berenguer, ha exigit a les autoritats competents que actuïn de forma immediata a les sol·licituds d’ajuda demanades per aquest sector, o que d’altra opció, es deixi actuar a nivell municipal amb recursos propis.

L’Ajuntament de Viladecavalls va informant contínuament a la ciutadana i recomana seguir les indicacions de l’Organització Mundial de la Salut (OMS) i la resta d’autoritats sanitàries.