Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Data i hora oficials: 23:12 | 24/07/2024

L'Ajuntament de Viladecavalls contracta una empresa per posar fi a les molèsties per olors ambientals

L’Alcaldessa de Viladecavalls, Cesca Berenguer, acompanyada per representats polítics de l’Ajuntament i tècnics de la corporació, va presentar ahir dijous a la tarda a la reunió informativa celebrada al CCPC de Can Trias, el conjunt de mesures i accions a realitzar destinades a solucionar els problemes de males olors a Can Trias.

divendres 10 juliol 2015

Davant la reiteració d’aquesta problemàtica, l'Ajuntament ha contractat l’empresa Socioenginyeria SL, de Terrassa per tal de procedir a esbrinar la tipologia, l’origen i solucions a un problema que ocasiona nombroses molèsties als veïns del municipi.

Josep Cid, doctor en química, va presentar la metodologia que s’utilitzarà en el procés de localització de l’origen de les olors i la posterior avaluació. Aquesta metodologia està basada en eines científiques com ara l’olfactòmetre de camp nasal o les bombes captadores d’aire entre d’altres. 

Finalment a la reunió, també es va incidir en la importància que tindrà en aquest procés la col·laboració veïnal per tal de poder dimensionar el problema i el mateix Cid va facilitar el seu contacte a tots aquells veïns que volguessin col·laborar activament en l’estudi.

La jornada va ser molt positiva per a les diferents parts i va comptar amb una alta d'assistència (més de 70 persones) i una gran participació dels assistents.

Des del Consistori es vol remarcar el seu ferm compromís per tal de redreçar aquesta situació i aconseguir eliminar definitivament aquesta molèstia social ocasionada per males olors.