Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Data i hora oficials: 17:30 | 25/07/2024

L'Ajuntament de Viladecavalls desenvolupa diferents treballs de millora els centres educatius

Les actuacions es duen a terme aprofitant les setmanes de vacances prèvies a l’inici d’un nou curs

divendres 04 agost 2023

Al llarg dels darrers dies i en les pròximes setmanes l’Ajuntament desenvolupa diferents treballs de millora de les instal·lacions dels centres educatius del municipi aprofitant el final del curs lectiu. Així, a la Llar d'Infants Barromina, s'han dut a terme treballs de millora de la fusteria exterior d'alumini a l'aula 2, en el marc del projecte que s’hi desenvolupa per a augmentar l'eficiència i l'estalvi energètic dels equipaments educatius municipals. A més, durant el mes d'agost, s'ha programat una renovació completa de la pintura de les aules i dels espais comuns, amb l'objectiu de crear un ambient més acollidor i agradable per als més petits.

Pel que fa a l'Escola Roc Blanc, s'han acomplert diverses actuacions, incloent-hi la instal·lació de plaques de suro a les aules i s'han fet treballs de pintura als murs i grades de la pista poliesportiva, així com a les portes de ferro d'accés a l'escola i al muret de la tanca exterior de la façana principal.

Pel que fa a l'Escola Rosella, s'ha posat l’èmfasi en la millora dels espais comuns interiors, amb un complet procés de pintura que inclou passadissos, baranes, aules i l'aula menjador. A més, s'ha procedit a muntar mobiliari d'emmagatzematge nou per a una millor organització i disposició dels materials escolars. Finalment, es programaven per a aquest mes d’agost els treballs de pintura de les línies de les diferents modalitats esportives a la pista de l'escola.

Galeria d'Imatges

Escola Rosella
Llar d'Infants Municipal Barromina
Escola Roc Blanc
Escola Roc Blanc
Escola Rosella
Escola Roc Blanc
Escola Rosella
Escola Rosella