Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Data i hora oficials: 15:24 | 24/07/2024

L'Ajuntament de Viladecavalls i entitats del municipi col·laboren en un gran acte per La Marató

Viladecavalls s'adhereix a la Marató de TV3, que en aquesta 25 edició estarà dedicada l'ictus i les lesions medul·lars i cerebrals traumàtiques. Un any més l'Ajuntament dóna suport a aquesta iniciativa, i a les accions organitzades conjuntament amb les entitats locals a favor d'aquesta causa.

dilluns 12 desembre 2016

Gràcies a la participació de bona part de les associacions i entitats municipals, s'ha organitzat l'acte central d'enguany, el qual comptarà amb diverses activitats que es detallen a continuació.

Viladecavalls no s'atura!

A partir de les 16 h. s’iniciarà el gran acte benèfic d’enguany per recaptar fons. A la Plaça de la Vila, hi haurà ubicat un gran escenari, en el qual durant quatre hores ininterrompudes es podran gaudir les múltiples actuacions que associacions, entitats locals i centres educatius del municipi prepararan per a aquesta ocasió. No ha volgut faltar a aquesta cita solidària artistes i agrupacions musicals com Sense Sal, Oriol Barri i Dr. Prats, entre altres sorpreses.

Fira d’entitats

La Plaça de la Vila, serà també el punt de trobada d’entitats que oferiran durant tota la tarda, berenar i altres productes a preus populars. La recaptació global anirà destinada íntegrament a La Marató 

Rifa solidària

Un dels actes que despertarà l’interès dels assistents serà la Rifa Solidària, per contribuir a recaptar fons per a projectes d'investigació com són l'ictus i les lesions medul·lars i cerebrals traumàtiques.

La rifa és una altra manera de fer partícips els comerços del municipi i també que el públic pugui col·laborar. Enguany, està formada per un sopar al Restaurant Ristol de Viladecavalls, samarretes del casal familiar, un rellotge de la Joieria Pere Berenguer, entre altres productes.

Bus llançadora de Can Trias al nucli urbà

Amb motiu de la celebració de La Marató de Tv3 al municipi, el dissabte 17 de desembre, es  posarà a disposició un servei gratuït d’autobús al nucli urbà, des de Can Trias, i la inversa, facilitant així que tothom que ho desitgi pugui assistir més còmodament. Els horaris de sortida seran: anada a les 16h davant la Llar d’Infants de Can Trias i tornada a les 20 h. al carrer Orenetes.

Fira de Santa Llúcia 2016

La Fira de Santa Llúcia té lloc a Viladecavalls els dies anteriors a Nadal i coincidint un any més amb el cap de setmana de La Marató. Les diverses parades de la fira s'ubiquen al carrer Antoni Soler i Hospital. Són parades de venda que compten amb objectes nadalencs de tot tipus: figures de pessebre, tions, garlandes... tot per decorar i gaudir de les festes de Nadal. El seu horari serà dissabte 17 de 16 a 20 h i diumenge 18 de 10 a 14.h.