Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Data i hora oficials: 13:00 | 25/07/2024

L'Ajuntament de Viladecavalls rep el premi Millor iniciativa d’innovació interna i canvi cultural en els Premis LOCALTIC 2018 de Cunit

L'Ajuntament de Viladecavalls ha obtingut avui dijous 24 de maig el premi Millor iniciativa d'innovació interna i canvi cultural en la II edició dels Premis LOCALTIC 2018 de Cunit pel projecte de carpeta regidor/a.

dijous 24 maig 2018

El lliurament del premi ha tingut lloc aquest migdia a la sala de ponències de l'Hotel Exe Cunit Spa and Suites de Cunit en el marc del tercer congrés LOCALTIC de Cunit, que enguany se centrava en els canvis legislatius pel que fa a l’administració local des de l'òptica de la transversalitat i la innovació. El Gerent Municipal de l'Ajuntament de Viladecavalls ha estat la persona encarregada de recollir el guardó en nom de la Corporació.

Aquest premi és el tercer reconeixement que rep l'Ajuntament de Viladecavalls des de principis d'any, gràcies a una aposta ferma de l'Equip de Govern per la implantació de l'administració electrònica, i el desenvolupament de noves metodologies de treball i gestió que han permès incrementar els índexs de transparència i bon govern de la Corporació.

Premi LOCALTIC 2018

Des de l'Ajuntament volem expressar la nostra satisfacció i el nostre agraïment als organitzadors dels Premis LOCALTIC per aquest guardó, remarcar i agrair la tasca dels treballadors i treballadores municipals que han fet possible els èxits obtinguts i fer extensible aquests reconeixements a tota la ciutadania.