Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Data i hora oficials: 06:42 | 25/07/2024

L'Ajuntament de Viladecavalls rep el primer premi de la seva categoria en els Reconeixements Administració Oberta de l'AOC

L'Ajuntament de Viladecavalls va rebre ahir dimecres 21 de març el primer premi de la III Edició dels Reconeixements Administració Oberta de Catalunya, en la categoria de municipis de 5.001 a 20.000 habitants, que organitza el Consorci Administració Oberta de Catalunya (AOC) i que enguany es va celebrar al Centre de Cultura Contemporània de Barcelona (CCCB).

dijous 22 març 2018

A l'acte de lliurament hi va assistir l'Alcaldessa de Viladecavalls, Cesca Berenguer, que va recollir el primer premi de la categoria d'aquest reconeixement a la digitalització de les administracions de Catalunya per part de l'AOC.

Aquests reconeixements s’atorguen d’acord amb uns indicadors objectius que proposa el Consorci AOC, analitzant els webs dels ens locals i l’ús dels serveis del mateix Consorci, amb l’objectiu de valorar i reconèixer la implantació i l’ús dels serveis d’administració electrònica en els ajuntaments catalans.

Un primer premi aconseguit en la categoria de 5.001 a 20.000 habitants que avala la feina que s'està duent a terme des de la Corporació en implantar l'administració electrònica al nostre ajuntament i que ha estat una ferma aposta de l'Equip de Govern municipal per assolir una administració oberta, propera i transparent amb la ciutadania.

Des de l'Ajuntament de Viladecavalls volem mostrar la nostra satisfacció pel reconeixement aconseguit i el nostre agraïment a tots els treballadors i les treballadores municipals que ho han fet possible.