Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Data i hora oficials: 22:53 | 21/07/2024

L'Ajuntament de Viladecavalls s'adhereix a l'Octubre urbà

L’Octubre Urbà, impulsat per Nacions Unides, és una campanya per crear consciència, promoure la participació ciutadana, generar coneixement i involucrar la comunitat internacional en la creació d'un futur urbà millor. L’Octubre Urbà comença el 3 d’octubre, coincidint amb el Dia Mundial de l’Hàbitat i clou el 31 d’octubre amb el Dia Mundial de les Ciutats.

dijous 06 octubre 2022

Aquest any el Dia Mundial de l'Hàbitat ha estat sobre Mind the Gap. Leave No One and No Place Behind (tancant la bretxa. Sense deixar ningú i cap lloc enrere), en què s’han abordat les desigualtats als territoris, ciutats, comunitats i barris, als afectes d’aquests per la pandèmia de la COVID-19, de la crisi climàtica i dels conflictes actius.

El Dia Mundial de les Ciutats (31 d'octubre) serà sobre Act Local to Go Global (Actuar local per ser global). Buscarà l'intercanvi d'experiències i enfocaments de l'acció local, ressaltant les accions que han funcionat per avançar en l'assoliment dels Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS), i el debat sobre què cal per empoderar els governs locals i regionals per crear ciutats més verdes, equitatives i sostenibles. Es busca avançar en el debat tècnic i polític sobre la localització dels ODS com un full de ruta integral per millorar els assentaments humans inclusius i promoure l'acceleració de la implementació dels ODS a ciutats i territoris, entre les parts interessades i els grups de interès.

Des de l’Ajuntament de Viladecavalls ens adherim a l’Octubre Urbà amb el ferm compromís de construir una societat més equitativa, justa i respectuosa amb el medi ambient per mitjà del compliment dels Objectius de Desenvolupament Sostenible de l’Agenda 2030.

Més informació a: https://urbanoctober.unhabitat.org/