Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Data i hora oficials: 08:01 | 25/07/2024

L'Ajuntament dóna suport a la reivindicació empresarial contra els incompliments de la finalització de les obres del IV Cinturó

L’Alcaldessa de Viladecavalls, Cesca Berenguer, junt amb els regidors municipals, Pere Nogués, Dolors Salmerón, Jesús Porres, Jordi Amiguet i Marc González, han assistit a la concentració organitzada per la CECOT per reivindicar la finalització de les obres del tram Terrassa-Abrera de la B40-Ronda Vallès, el matí d’avui dimarts 31 de març, a peu d’obra, concretament a la rotonda provisional on connecten la B40 i la B120, en què s’ha tallat la via sota el lema “Prou incompliments! El teixit empresarial necessita la connexió B-40 Terrassa-Abrera ja!”.

dimarts 31 maig 2022

A més a més de reclamar que acabin les obres, s’ha exigit al Ministeri de Transports, Mobilitat i Agenda Urbana que es comprometi en ferm en la finalització d’aquestes i en una data d’inauguració del tram al més aviat possible. 

L’acte ha comptat amb el President de la Cecot, Antoni Abad i Pous, i el Secretari general, Oriol Alba, així com diversos representants del teixit empresarial de la comarca i els alcaldes i alcaldesses i regidors i regidores dels municipis afectats per les obres. 

Galeria d'Imatges

prou1.jpg
prou2.jpg
prou3.jpg