Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Data i hora oficials: 07:38 | 15/07/2024

L'Ajuntament i les entitats esportives locals contra la violència verbal a les grades

El Regidor d’Esports, Pere Nogués i la Regidora d’Igualtat, Dolors Salmerón, es van reunir amb representants de les entitats esportives locals per tal de trobar fórmules per erradicar la violència verbal i altres comportaments indesitjables en les grades, entre les aficions pròpies o visitants, ahir dimecres 23 de març a la Sala de Plens.

dijous 24 març 2022

Ni l'homofòbia, ni la xenofòbia, ni el racisme tenen cabuda en la nostra societat, i des de l'Ajuntament i les entitats esportives es treballa amb rigor per lluitar contra aquestes actituds inadequades que desprestigien el món de l'esport. 

En la reunió es va agrair la tasca de les entitats en actuar conjuntament  amb l’ajuntament per tal d’eradicar aquestes actituts i és va acordar donar una passa més en la conscienciació de les persones que assisteixen als actes esportius. Així mateix, l'Ajuntament va proposar l'elaboració d'un protocol conjunt que determini els procediments a seguir si es detecten casos de discriminació i altres comportaments que no es poden tolerar en una societat justa, igualitària i sana.