Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Data i hora oficials: 15:08 | 24/07/2024

L'Ajuntament informa sobre el nou consultori mèdic local a la ciutadania

L’Alcaldessa de Viladecavalls, Cesca Berenguer, acompanyada de l’arquitecta municipal, van explicar les característiques del nou consultori mèdic local a la ciutadania ahir dimarts 22 de novembre en la sala dels baixos de la biblioteca.

dimecres 23 novembre 2022

El nou equipament es construirà en el solar municipal amb accés des del carrer Francesc Macià, Camí de Can Sanahuja i Avinguda Lluís Companys. L’edifici serà accessible, adequat a les necessitats actuals, eficient energèticament i oferirà nous serveis i usos. A més a més, les obres contemplen la connexió del Camí de Can Sanahuja i el carrer Francesc Macià, i es crearà un espai exterior arranjat.

Aquesta inversió té un cost total de 1.321.575,96 euros, dels quals 553.652,80 euros estan subvencionats per la Diputació de Barcelona.

Es preveu iniciar les obres l’1 de desembre de 2022 i tenen un termini d’execució de 15 mesos, sempre que les condicions meteorològiques siguin favorables.

Així, Viladecavalls comptarà amb un consultori mèdic local preparat, accessible i funcional en què es pugui atendre la ciutadania amb un servei de qualitat.