Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Data i hora oficials: 06:17 | 25/07/2024

L'Ajuntament llança un nou ajut econòmic per a despeses bàsiques de la llar

L’Ajuntament de Viladecavalls, ha obert la convocatòria per a optar a una prestació econòmica municipal que ajudi al pagament de les despeses bàsiques de la llar, des de l’1 fins al 20 de juny.

dimarts 07 juny 2022

Aquesta prestació s’emmarca en el paquet de nous ajuts municipals que ha impulsat l’Ajuntament darrerament per paliar les dificultats econòmiques dels veïns i les veïnes de Viladecavalls i que permetin millorar el seu benestar sigui quina sigui la seva situació. 

Amb aquest ajut, l’Ajuntament té per objectiu oferir un suport a les famílies de Viladecavalls que tot i tenir fonts d’ingressos, aquestes no arribin a pagar, o tinguin dificultats per fer-ho, certes despeses com ara, la quota de préstecs hipotecaris, lloguers, consum de subministraments, IBI, entre altres. 

Per a poder acollir-se a aquest ajut, les persones interessades han de presentar les seves sol·licituds abans del dia 20 de juny a l’Oficina d’Atenció Ciutadana, per via telemàtica o presencial, acreditant que compleixen amb els requisits de les bases reguladores. 

La informació del tràmit es troba a: https://tramits.viladecavalls.cat/OAC/CdT.jsp?tramit=221