Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Data i hora oficials: 18:15 | 14/07/2024

L'Ajuntament ofereix subvencions a les entitats sense ànim de lucre del municipi

Un dels objectius principals de l’Ajuntament és el foment i la promoció del teixit associatiu del municipi i la difusió de tot tipus d’activitats representatives del patrimoni cultural i social. Per aquest motiu, l’Ajuntament ha considerat oferir uns ajuts econòmics a les entitats, associacions i col·lectius sense ànim de lucre.

divendres 18 novembre 2016

El Ple de l'Ajuntament del passat 27 d’octubre, va aprovar les bases reguladores i convocatòria per a l’atorgament d’aquestes subvencions. En aquest aspecte, es posa a disposició de les entitats, les bases reguladores específiques per a la concessió d’ajuts a entitats i associacions sense ànim de lucre de Viladecavalls per a l’exercici 2016, juntament amb els formularis que s’han de complimentar. El termini per presentar les sol·licituds s’inicià el  14 de novembre i finalitza el proper 14 de desembre de 2016, ambdós inclosos.

Aquesta convocatòria, suposa la continuïtat d'una línia de col·laboració i suport de l'Ajuntament amb les entitats i col·lectius de la ciutat que realitzen activitats al poble i que promouen actituds cíviques, solidàries, responsables i sostenibles o que desenvolupen accions d'atenció social a les persones, entre d’altres. Una tasca altruista i imprescindible per al municipi, de promocionar i mantenir viva l’activitat cultural.