Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Data i hora oficials: 09:05 | 16/07/2024

L'Ajuntament presenta l'avantprojecte de millora de Pintor Greco i el nou local social de Can Trias al veïnat

L'Ajuntament de Viladecavalls va presentar l'avantprojecte de millora del carrer Pintor Greco i la proposta de nou equipament sociocultural del barri de Can Trias, ahir dilluns 22 d'octubre a les 20.00 hores a l'auditori del Centre Cívic Paco Cano.

dimarts 23 octubre 2018

L'Alcaldessa de Viladecavalls, Cesca Berenguer, junt amb l'arquitecte encarregat de projectar les millores del carrer Pintor Greco, va conduir l'acte de presentació davant els veïns i veïnes de Can Trias.

A l'acte es van donar detalls de quines actuacions es proposa dur a terme, així com el cost d'execució de les obres d'arranjament.

L'Ajuntament de Viladecavalls va destinar un pressupost de 246.000 € per dur a terme la millora integral del carrer Pintor Greco, representant una de les inversions més importants del Pressupost Municipal del 2018.

Per aquest motiu, s'ha volgut fer partícip a la ciutadania i traslladar l'avantprojecte al veïnat de Can Trias, així com recavar les impressions i necessitats de les persones usuàries de la via.

A la presentació també es va donar informació sobre el projecte de nou espai sociocultural del barri, com ara la situació d'aquest nou equipament municipal o les activitats que s'hi podran realitzar.

Cesca Berenguer també va recollir les aportacions dels veïns i veïnes, tant dels projectes presentats com d'altres temes d'interès general del municipi.