Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Data i hora oficials: 08:40 | 16/07/2024

L'Ajuntament promou el programa Parelles TIC per a fomentar l'ús de les noves tecnologies entre la gent adulta

El programa Parelles TIC s'adreça a persones adultes i gent gran del municipi que vulguin resoldre dubtes d'informàtica i ús de dispositius mòbils, a càrrec de joves de l'IES Viladecavalls que acompanyaran a les persones participants en trobades setmanals a partir del 2 de juliol. El 27 de juny, es durà a terme una primera trobada amb l'alumnat per conèixer el seu nivell actual.

dijous 07 juny 2018

Parelles TIC és un programa promogut per l'Ajuntament de Viladecavalls amb un doble objectiu, generar relacions intergeneracionals entre els veïns i veïnes del municipi, per mitjà de l'acompanyament de nois i noies a persones adultes i gent gran que vulguin aprendre a fer ús de les TIC.

Per fer-ho possible, parelles formades per una persona jove i una adulta compartiran una estona en la qual el noi o la noia ensenyarà conceptes bàsics d'informàtica a la seva parella i resoldrà els seus dubtes tecnològics.

Les trobades, supervisades per un tutor o tutora, es realitzaran en el Centre Cívic Paco Cano i/o en la Biblioteca Pere Calders - segons nombre de participants - en sessions de 3 hores, dos matins a la setmana de 10.00 a 13.00 hores, a partir del 2 de juliol fins al 20 de juliol, excepte el dia 9 per festa local. La formació és gratuïta gràcies a l'acord de col·laboració amb la matèria d'estada en empresa de l'IES Viladecavalls.

Les persones interessades a participar ho poden fer contactant amb el Servei Local d'Ocupació via correu a slo@viladecavalls.cat, al telèfon 93 789 20 54 o a l'Oficina d'Atenció Ciutadana del nucli urbà i de Can Trias, en horari de 9.00 a 14.00 h.