Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Data i hora oficials: 16:57 | 18/07/2024

L'Ajuntament realitzarà un diagnòstic de la població major de 80 anys per tal de millorar la seva qualitat de vida

L'Ajuntament de Viladecavalls va incorporar ahir 7 de març una professional que s'encarregarà d'analitzar les necessitats de la població de més de 80 anys del municipi per mitjà de visites a domicili i trucades telefòniques.

dijous 08 març 2018

Aquesta professional ha estat contractada a través del programa Enfeina't del Consell Comarcal del Vallès Occidental amb suport econòmic de l'Ajuntament de Viladecavalls i oferirà els seus serveis tots els dimecres durant un any.

Concretament es realitzarà un diagnòstic de les condicions en què es troben les persones i les necessitats detectades per definir nous programes o actuacions, en l’àmbit local i/o comarcal, s'informarà sobre els recursos que tenen al seu abast, com per exemple la Llei de la dependència, el servei de teleassistència, els serveis SAD o els programes d'envelliment actiu, entre altres i s'avaluarà el servei SAD que es presta des del Consell Comarcal per tal d'integrar millores.

Les visites a domicili per recavar les necessitats que traslladin les persones el qual s'adreça l'estudi es comunicaran prèviament via carta. 

En finalitzar el diagnòstic social de la nostra població de persones majors de 80 anys, s'elaborarà un projecte adreçat a la gent gran que contemplarà diversos àmbits com el de la Salut, la Seguretat o les relacions socials, entre altres.

L'objectiu d'aquesta iniciativa impulsada per l'Ajuntament de Viladecavalls és el de continuar vetllant pel benestar i la millora de la qualitat de vida de la gent gran del municipi.