Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Data i hora oficials: 08:26 | 23/07/2024

L'Ajuntament reivindica al Ministerio de Fomento una millora de l'actual rotonda de la C-58 d'entrada a Viladecavalls i la construcció de dues noves al seu pas per Sant Miquel de Guanteres i Can Trias

dimarts 17 desembre 2019

L’alcaldessa de Viladecavalls, Cesca Berenguer es va reunir el passat 11 de desembre amb el Ministerio de Fomento, per reivindicar una millora de les infraestructures vials al seu pas pel municipi.

A la reunió hi van assistir el Sr. Ramón Juanola, Cap d'Àrea de Planejament, Projectes i Obres del Ministerio de Fomento, el Sr. Marc Carmona, Cap d'obres de l'empresa que executa les obres del IV Cinturó i el Sr. Jesús López Arrieta, director del Servei tècnic del Ministerio de Fomento.

Per part de l’Ajuntament, amb l’Alcadessa, van comparèixer el gerent, David Berenguer amb la Coordinadora d’Urbanisme i Medi Ambient, Margarita López-Nieto.

L'Ajuntament va reivindicar la necessitat d'il·luminar la rotonda de la C-58 d'entrada al municipi i que, de manera urgent, es plantegin simplificar aquesta.

Responent a aquesta reivindicació, es va informar que estudiaran l'actual il·luminació i van informar que en un termini de 3 mesos modificaran la rotonda per una de convencional i eliminaran la via que la secciona pel mig per incorporar-se en direcció Manresa.

Es va tornar a reclamar la construcció de les rotondes de la C-58 necessàries en els trams que passen davant de Sant Miquel de Guanteres i Can Trias, uns treballs que preveuen enllestir de manera provisional durant el 2020.

Finalment, es va parlar sobre l'evolució de les obres del IV Cinturó i des del Ministerio de Fomento preveuen que el tram Viladecavalls-Abrera estarà enllestit l'any 2022.