Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Data i hora oficials: 14:12 | 17/07/2024

L'Ajuntament reivindica l'inici de l'obra de reparació del mur malmès de l'Escola Rosella al Serveis Territorials d'Ensenyament

dimarts 03 març 2020

L'Alcaldessa de Viladecavalls, Cesca Berenguer, acompanyada del Regidor d'Educació, Marc González, s'han reunit el passat divendres 28 de febrer del 2020 a la seu dels Serveis Territorials d'Educació del Vallès Occidental de la Generalitat de Catalunya, amb el Director de l'organisme, Sr. Jesús Viñas Cirera, l'Inspector d'Educació, Sr. Llorenç Roselló Sauri i el Responsable d'Obres i Projectes, Sr. Francisco Garcia Viñas, per a tractar diversos temes relacionats amb els centres educatius del municipi.

A la trobada, l'Ajuntament ha reivindicat l'inici de les obres de reparació del mur del pati inferior de l'Escola Rosella, malmès a causa dels darrers episodis de fortes pluges, així com de l'acumulació de despesa no gastada de pressupostos anteriors d'Ensenyament perquè s'utilitzin en inversions necessàries dels centres educatius i permeti així, redistribuir la despesa que assumeixen en bona part els ajuntaments.