Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Data i hora oficials: 07:51 | 23/07/2024

L'Ajuntament renova el segell Infoparticipa amb el 100% d'indicadors de transparència assolits

Viladecavalls és un dels 39 municipis de Catalunya que han assolit el 100% dels indicadors de transparència del Segell Infoparticipa d’entre els 121 que han obtingut el reconeixement.

dijous 22 abril 2021

En l’edició d’enguany, Viladecavalls ha aconseguit renovar el segell amb el 100% dels indicadors de transparència acreditats -es va arribar al 98% el passat 2019- i posicionar-se entre els 39 municipis que han assolit aquesta fita dels 121 que han aprovat d’un total de 947 municipis catalans. D’aquesta manera, l’Ajuntament de Viladecavalls es converteix en una administració pública referent a Catalunya en l’àmbit de la transparència, la comunicació i la participació ciutadana.

El Segell Infoparticipa és un premi atorgat pel Consell Certificador del Mapa Infoparticipa de la Facultat de Ciències de la Comunicació de la Universitat Autònoma de Barcelona que avalua els portals web dels ajuntaments, consells comarcals i diputacions de Catalunya per determinar el grau de transparència i qualitat de la comunicació de l’administració pública.

Podeu cercar Viladecavalls en el mapa Infoparticipa a través del següent enllaç per ampliar la informació: https://www.mapainfoparticipa.com/index/mapa/