Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Data i hora oficials: 21:03 | 17/07/2024

L'Ajuntament rep una donació de 10.000 mascaretes

dimecres 09 desembre 2020

L'alcaldessa de Viladecavalls, Cesca Berenguer i el regidor de Sanitat, Jesús Porres, van rebre ahir, 9 de desembre, als representants de l'empresa Hans Biomed-Skymedic que han lliurat desinteressadament una donació de 10.000 mascaretes sanitàries per a les persones més necessitades del municipi.

En representació de la companyia, han vingut, el Sr. Arnau Zamora i Sr. Lluis Cruz, responsables d'operacions i veïns del municipi.

L'alcaldessa en representació del consistori ha agraït a l'empresa el gest solidari pel seu compromís amb Viladecavalls que permet ampliar el dispositiu de repartiment de mascaretes dels Serveis Socials destinat especialment a les persones més vulnerables i amb pocs recursos.

Amb seu a Terrassa, Hans Biomed-Skymedic es va fundar l’any 2010, desenvolupa productes pels àmbits de la cosmètica, medicina estètica, dermatologia i traumatologia, amb representació a més de 28 països. Amb l’arribada de la Covid-19 van afegir una divisió a l’empresa per comercialitzar material de protecció i diagnosi.