Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Data i hora oficials: 07:46 | 16/07/2024

L'Ajuntament revalida el Segell Infoparticipa a la transparència municipal

L’Ajuntament de Viladecavalls ha aconseguit, un any més, el segell Infoparticipa atorgat per la Universitat Autònoma de Barcelona, assolint el 100% d’indicadors a la transparència de la gestió municipal.

dimarts 10 maig 2022

L’Alcaldessa de Viladecavalls, Cesca Berenguer, acompanyada de la Regidora de Comunicació, Dolors Salmerón, va recollir el diploma que acredita la nostra administració pública com una de les més transparents de tot Catalunya. Només el 14% dels municipals catalans han assolit el 100% de marcadors d’aquesta avaluació a la transparència i l’accés a la informació pública, i només 136 dels 947 ajuntaments han aconseguit el segell.

L’Ajuntament de Viladecavalls manté així el segell Infoparticipa que ve obtenint en els darrers 5 anys, fruit del treball que es realitza durant tot l’any per facilitar a la ciutadania tota la informació de la gestió municipal d’una manera clara i de fàcil accés.

Cal destacar que del 14% de municipis que han obtingut el 100% d’indicadors d’aquest reconeixement, el 40% estan liderats per dones, com és el cas de Viladecavalls amb l’alcaldessa Cesca Berenguer.