Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Data i hora oficials: 08:21 | 25/07/2024

L'Ajuntament s'adhereix a la Setmana de l'Energia 2017

Es realitzaran 5 activitats emmarcades en la campanya

dissabte 27 maig 2017

L'Ajuntament de Viladecavalls s'ha adherit, un any més, a la campanya de sensibilització ciutadana "Setmana de l'Energia" programant un conjunt d’activitats, el pròxim dimecres 31 de maig a l'Escola Rosella de 9.00 a 12.00 hores.

La campanya té com a objectiu conscienciar a la població sobre gestió energètica i hàbits de consum que fomentin l'estalvi, la eficiència i l'ús d'energies netes, a través de la realització d'activitats adreçades al conjunt de la ciutadania. Enguany s’hi han adherit un total de 123 ajuntaments i entitats de tot el territori.

A Viladecavalls, concretament, es realitzaran 5 activitats lúdiques a l’Escola Rosella; el Joc de l’Energia, l’Energia en un dia , el joc del Guardawatts , el joc del Hola Watty i una sessió de partides al joc de sobretaula Ecocasa, que s’ha cedit a l’escola perquè els alumnes hi puguin jugar durant tot l’any.

Aquesta campanya coincideix amb la Sustainable Energy Week (EUSEW) del 19 al 25 de juny i està organitzada per l’Institut Català d’Energia (ICAEN), la Diputació de Barcelona, la Diputació de Girona, la Diputació de Tarragona, la Diputació de Lleida, la Xarxa de Ciutats i Pobles cap a la Sostenibilitat, l’Àrea Metropolitana de Barcelona el Centre d’Iniciatives Locals per al Medi Ambient de les comarques de Girona (CILMA) i l'Ajuntament de Barcelona.