Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Data i hora oficials: 18:39 | 14/07/2024

L'alcaldessa, Cesca Berenguer, aconsegueix que s'obri accés a la C-16 al llarg del proper dimarts

El secretari general d’Infraestructures del Ministeri de Transports, Mobilitat i Agenda Urbana, Xavier Flores, s'ha compromès aquest matí a la reobertura en una trobada amb l’alcaldessa, Cesca Berenguer

divendres 14 abril 2023

El nostre municipi recuperarà a començaments de la setmana vinent l'entrada a la C-16 que es troba tancada en aquests moments a causa de les obres del IV Cinturó. Així ho ha manifestat el secretari general d’Infraestructures del Ministeri de Transports, Mobilitat i Agenda Urbana, Xavier Flores, en la reunió mantinguda amb l’alcaldessa, Cesca Berenguer, per a tractar els efectes que aquests treballs estan provocant en la mobilitat a la nostra població. En concret Flores s’ha compromès a què al llarg d’aquest pròxim dimarts 18 d’abril podrem tornar a fer servir la sortida del nostre municipi facilitant la mobilitat a la població i evitant les importants retencions que s’han donat en les passades setmanes.

El compromís del ministeri responsable de les obres, arriba després de les reiterades reclamacions que s’han fet arribar des de l’Ajuntament i de la invitació realitzada al conjunt de la ciutadania a tramitar les seves queixes particulars a través del Departament de Territori de la Generalitat de Catalunya.

Més enllà d’aquesta qüestió, durant la reunió des del consistori s’han posat sobre la taula altres qüestions relacionades amb les infraestructures que afecten els nostres desplaçaments. Així, també s’ha demanat una solució al tall de la B-120 a Can Trias a través de la instal·lació de protecció acústica en la zona de l’autovia que limita amb el barri i de tanques de contenció de vehicles, entre altres millores. A més també s’ha sol·licitat concretar dates per a l’execució de les obres d’urbanització de l’espai adjacent a l’estructura del fals túnel de Can Trias i per al final de l’execució de les rotondes de la C-58 o per a l’acabament dels camins agrícoles i forestals afectats per l’obra.