Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Data i hora oficials: 11:51 | 25/07/2024

L'alcaldessa de Viladecavalls, Cesca Berenguer, i l'alcalde de Terrassa, Jordi Ballart, es reuneixen per tractar temes d'interès comú

dilluns 08 febrer 2021

El passat divendres, 5 de febrer, l’alcaldessa de Viladecavalls, Cesca Berenguer, i l’alcalde de Terrassa, Jordi Ballart, es van reunir per tractar temes d’especial interès per ambdós municipis. 

Entre els diferents punts exposats, cal destacar:

L’acord al qual han arribat sobre l’ampliació del transport de la línia L5 que ampliarà el seu recorregut fins a arribar a l’estació de Sant Miquel de Guanteres de Viladecavalls. 

Es té previst fer reunió conjunta per tal d’informar i fer extensiu l’acord a les agrupacions de veïns interessades, tant de Viladecavalls com de Terrassa. 

Aquesta és una demanda històrica de les diferents associacions de veïns dels dos municipis i un dels principals acords de la reunió mantinguda entre els alcaldes.

Entre els assumptes tractats també han parlat sobre l’estudi d’un carril bici que connecti els dos municipis. Actualment, les administracions competents ja estan treballant en la proposta tècnica perquè aquest projecte arribi a ser una realitat.

Un altre dels punts tractats, va ser en relació a la municipalització del servei d’aigua a Terrassa i com ha afectat als usuaris de Viladecavalls. S’ha acordat treballar conjuntament per resoldre aquesta situació i trobar solucions futures en benefici de la nostra ciutadania.

Cesca Berenguer ha manifestat la seva satisfacció pels acords establerts i destaca la importància de treballar conjuntament amb els municipis veïns pels interessos comuns.