Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Data i hora oficials: 05:40 | 13/07/2024

L'alcaldessa demana a la Generalitat ajuda amb les despeses addicionals per garantir la seguretat a les escoles

dimecres 28 octubre 2020

L’alcaldessa de Viladecavalls, Cesca Berenguer, reclama per carta al vicepresident amb funcions de president de la Generalitat, l’Hble. Sr. Pere Aragonès, suport per fer front a les despeses imprevistes, ocasionades amb caràcter d’urgència, per tal de garantir les mesures d'higiene i de seguretat als centres escolars davant les conseqüències de la pandèmia.

L’Ajuntament s’ha vist obligat assumir despeses extraordinàries per tal de garantir la seguretat i benestar de la ciutadania, entre elles, l’increment del servei de neteja als centres educatius, que ha suposat un cost afegit a les arques municipals de més de 60.000 € i es preveu pel pròxim 2021 d'un cost de prop de 220.000 € extraordinaris.

Aquesta realitat és insostenible per als recursos econòmics municipals i fa replantejar les actuacions ja planificades en altres serveis essencials i d'atenció a la nostra ciutadania.

Per aquest motiu l’alcaldessa ha sol·licitat que es faci una valoració econòmica de les dades facilitades i s’estudiï la possibilitat de fer les contractacions directament des del departament d'Educació o alternativament reintegrant el seu cost a l’Ajuntament.

Per accedir a la carta cliqueu aquí (PDF)