Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Data i hora oficials: 19:40 | 14/07/2024

L'alumna de l'Escola Roc Blanc Sophia Lacerda guanya el concurs de dibuix "Viatja gratis amb la T-16"

El dibuix de Sophia Lacerda va rebre el 43,83% de les votacions

dimarts 13 juny 2017

L'alumna de 6è de l'escola Roc Blanc, Sophia Lacerda, ha guanyat el primer premi del concurs de dibuix "Viatja amb la T-16" organitzat per l'Associació de Municipis per la Mobilitat i el Transport Urbà (AMTU).

La votació per decidir els dibuixos guanyadors es va dur a terme durant la Jornada Catalana de la Mobilitat, celebrada el passat dijous 8 de juny a Castellbisbal, i en la qual la veïna de  Can Trias de 12 anys, Sophia Lacerda, va obtenir el primer premi amb el 43,83% de les votacions d'entre els 62 dibuixos presentats. La directora de l'Escola Roc Blanc, Aran Orfila, va ser l'encarregada de recollir el premi.

El premi consta d'una bicicleta elèctrica per a la Sophia i una activitat gratuïta del programa "Tren de l'Ensenyament" de Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC) per als seus companys de classe.

L'objectiu de la campanya "Viatja amb la T-16" és el de promocionar aquest títol de transport entre els infants d'entre 4 i 16 anys i els seus familiars. La T-16 té un cost d'emissió de 35 euros, es renova anualment de manera gratuïta fins que l'infant compleix els 16 anys  i permet fer un nombre il·limitat de viatges a la xarxa de transport públic del sistema tarifari integrat, dins la mateixa zona tarifària on resideixi el nen o la nena.

El dibuix de l'alumna de l'Escola Roc Blanc s'imprimirà en format cartell i es repartirà als 800 centres educatius de l'Àrea de Transport Metropolità, amb el nom de la guanyadora i el de l'escola.

Des de l'Ajuntament de Viladecavalls felicitem a la Sophia per la qualitat i la creativitat del seu dibuix i pel premi aconseguit tant per a ella com per als seus companys de classe.

 

Imatge del cartell guanyador, obra de la Sophia Lacerda de l'Escola Roc Blanc:

Dibuix guanyador de la Sophia Lacerda