Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Data i hora oficials: 10:37 | 16/07/2024

L'alumnat de 3r de primària de l'Escola Roc Blanc visita l'ajuntament

L'Ajuntament de Viladecavalls ha rebut avui dijous 13 de febrer els nens i les nenes de 3r de primària de l'Escola Roc Blanc en el marc del programa municipal "Coneix Viladecavalls".

dijous 13 febrer 2020

Aquesta activitat ha constat d'una primera visita a l'Oficina de Registre de l'ajuntament on personal de l'oficina ha explicat les principals funcions d'aquest servei municipal. A continuació, l'alcaldessa, Cesca Berenguer, acompanyada del regidor d'Educació, Marc González, han rebut els infants a la Sala de Plens que han après de què s'ocupa l'ajuntament, qui el forma o quins serveis presta a la ciutadania, així com una breu explicació de les característiques del nostre municipi, amb moments divertits gràcies a les sempre sorprenents preguntes i intervencions dels menuts.

La visita a l'ajuntament ha culminat amb la simulació d'una sessió de Ple en la qual els infants han representat l'alcaldessa i els regidors i les regidores del Consistori i han votat un punt únic, la instal·lació d'una bateria de contenidors de recollida selectiva a l'Escola Roc Blanc, en què s'ha aprovat per unanimitat i que l'ajuntament té programat fer realitat aquest curs escolar.

En acabar, els i les alumnes han visitat la biblioteca municipal i tot seguit han recorregut diversos punts del poble per conèixer l'entorn de Viladecavalls, un dels aspectes que també es tenen en compte en el "Coneix Viladecavalls".

Aquesta activitat es realitza a les dues escoles de primària de Viladecavalls i aquest abril serà el torn dels infants de l'Escola Rosella.