Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Data i hora oficials: 16:35 | 18/07/2024

L'Arribada de la fibra òptica a la biblioteca municipal més a prop

La setmana passada, el Servei de Brigada de l’Ajuntament de Viladecavalls va procedir a la instal·lació d’accés del cablejat de la fibra òptica a la Biblioteca municipal, per tal que l’empresa subministradora pugui procedir a la instal·lació de la fibra a aquest equipament.

dilluns 29 febrer 2016

Aquest treball s’ha dut a terme, donat que  el desplegament de la xarxa d’alimentació es realitza de forma soterrada, i les instal·lacions municipals no disposaven d’un accés òptim per a la seva implementació.

La instal·lació de fibra òptica a la biblioteca és importantíssim, ja que suposarà una millora substancial tant per als treballadors com els usuaris que passaran de tenir una amplada de línia de i una velocitat molt superior a l'ADSL i, per exemple, descarregar i pujar continguts a 100 Mb, fet que repercutirà directament en l’equipament del personal de biblioteca, els 4 ordinadors amb connexió a internet disponibles per als usuaris, els dos terminals habilitats exclusivament per a consultes i al senyal Wifi.

En aquests moments la gestió ja es troba molt avançada i només restà que Telefònica procedeixi a la distribució del servei. Des de l’Ajuntament es continuarà treballant amb l’ànim d’impulsar i millorar les infraestructures de comunicació al municipi.