Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Data i hora oficials: 06:05 | 24/07/2024

L'empresa Circutor de Viladecavalls, reconeguda per la seva implicació en el model d'economia circular

L'empresa local Circutor va rebre el passat dijous 10 de maig l'adhesió "Compromís Vallès Circular" durant la segona edició del Market Place d’Economia Circular del Vallès Occidental, organitzat pel Consell Comarcal del Vallès Occidental juntament amb les entitats que formen part de l’Acord Vallès Circular.

dimarts 15 maig 2018

L'acte, celebrat a l'edifici El Mirador de Castellar del Vallès, va comptar amb la presència del president del Consell Comarcal del Vallès Occidental, Ignasi Giménez, el Director General de Polítiques Ambientals i Medi Natural de la Generalitat de Catalunya, Ferran Miralles, així com representants de les diverses administracions i entitats impulsores del projecte "Vallès Circular", entre les quals es troba l'Ajuntament de Viladecavalls.

A la trobada, es van lliurar els reconeixements "Compromís Vallès Circular" a una quinzena d'empreses de la comarca per la seva implicació amb l'economia circular i amb els recursos del territori. L'Alcaldessa de Viladecavalls, Cesca Berenguer, va ser l'encarregada de lliurar el guardó "Compromís Vallès Circular" al Responsable de Catalunya i Andorra de Circutor, Xavier Aloy, reconeixent així l'aposta d'aquesta empresa de Viladecavalls per l'economia circular.

El Vallès Circular és una iniciativa territorial constituïda l’any 2016 i compartida entre administracions, agents socials, ambientals i econòmics amb l’objectiu d’impulsar l’economia circular al Vallès Occidental i aprofitar el desenvolupament de noves formes de produir i consumir per guanyar competitivitat, qualitat de vida i millora del medi ambient.

Des de l'Ajuntament de Viladecavalls es continuarà treballant per fomentar i promoure aquest model de producció i consum en el teixit empresarial del municipi i de la comarca.