Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Data i hora oficials: 17:53 | 12/07/2024

Les AMPAs es faran càrrec del servei de menjador tal i com van demanar a l’Ajuntament

dijous 05 juny 2014

Aquest matí, l'Alcaldessa de Viladecavalls, Cesca Berenguer, la Regidora d’Ensenyament, Dolors Salmerón, els Serveis Tècnics i Inspecció del Departament d'Ensenyament, s'han reunit amb els presidents de les AMPAs i direccions de les escoles Rosella i Roc Blanc per comunicar l'acceptació del traspàs de les competències del servei de menjador escolar.

Anteriorment s’havien dut a terme dues altres reunions, en què s’havia plantejat la voluntat de l’Ajuntament de donar suport a les AMPAs de les escoles davant la seva sol•licitud de gestionar directament el servei de menjador dels dos centres educatius.

 Finalment aquest matí s’ha pogut tancar l’acord, i d’ara endavant seran les AMPAs les encarregades  d’administrar el servei de menjador  que fins ara havia gestionat l’Ajuntament de Viladecavalls. Aquest acord s’oficialitzarà en els propers dies a la Junta de Govern Local, on constarà el traspàs del servei. 

Des del Consistori s'ha expressat la voluntat d'oferir a les AMPAs tot el suport i recolzament necessari  per què aquest traspàs es realitzi de manera fluida i vetllant pel bon funcionament del servei de menjador de les escoles municipals.