Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Data i hora oficials: 06:18 | 25/07/2024

Les cooperatives de l'Escola Rosella venen els seus productes CuEmE

L’alumant de 5è de l’Escola Rosella van vendre els productes de les seves cooperatives, Cooperallers i Save The Earth, per donar continuïtat al programa Cultura Emprenedora a l’Escola, ahir dimecres 1 de juny a la plaça de la Masia de Can Turu.

dijous 02 juny 2022

Des de les 16.30 hores, els infants van vendre els productes, fabricats per ells mateixos, com ara atrapasomnis, jocs de tres en ratlla, suports de mòbil, entre altres articles confeccionats amb elements reciclats. Una part dels beneficis obtinguts, tant amb la venda dels productes com amb la xocolatada que van organitzar, aniran destinats a Metges Sense Fronteres.

La jornada va comptar amb la cobertura de l’emissora municipal, Ràdio Vila, que va entrevistar a membres de les cooperatives de l’escola per fer difusió d’aquesta activitat a tot el municipi.

L’alcaldessa de Viladecavalls, Cesca Berenguer, així com el regidor de Promoció econòmica, Jesús Porres, van assistir a la jornada en representació de l’Ajuntament de Viladecavalls que dona suport al programa educatiu amb la cessió de l’espai per a la venda de productes, l’acompanyament en la constitució de les cooperatives, o la difusió en els canals de comunicació municipals.

Programa en directe de l'acte per part de Ràdio Vila

Galeria d'Imatges

cueme2.jpg
cueme4.jpg
cueme5.jpg
cueme6.jpg
cueme7.jpg
cueme8.jpg
cueme10.jpg
cueme9.jpg
cueme3.jpg